Diensten

Als allround vakbedrijf leveren wij verschillende diensten. Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL Garantie en zijn er trots op dat wij aan alle eisen van aangesloten bedrijven voldoen. U bent dus zeker van de kwaliteit van ons werk.

Binnenschilderwerk

De kwaliteit van binnenschilderwerk beïnvloedt de uitstraling van een pand of woning. Schilderwerk aan kozijnen, deuren, plinten, trappen, vloeren, wanden, plafonds of complete keukens is bij ons in vertrouwde en ervaren handen. 

Bekijk deze dienst

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is niet zomaar het aanbrengen van een nieuw laagje, het vraagt om gedegen kennis van materiaal, ondergronden en eisen en wensen van de opdrachtgever. Of het nu nieuwbouw of onderhoudsschilderwerk betreft, in alle gevallen kan Schilderwerken Hommerson u bijstaan met jarenlange kennis en ervaring.

 

Bekijk deze dienst

Wandafwerking

Wandafwerking is een specialiteit van Hommerson Schilderwerken. De keuze uit technieken en materialen is oneindig groot. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten behang, glasweefselbehang, spuittechnieken, meerkleuren muurverf en vele prachtige nieuwe verfsoorten. 

Bekijk deze dienst

Beglazing

Voor zowel particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers voeren wij beglazingswerkzaamheden uit. Voor het plaatsen van isolatie glas, inbraakwerend en zonwerend glas, maar ook voor het plaatsen van glas in lood en enkel glas bent u bij ons aan het juiste adres.  

Bekijk deze dienst

Onderhoud

Schilderwerken Hommerson heeft jarenlange ervaring in het onderhoud van alle mogelijke objecten.

Bekijk deze dienst