Over ons

Wie bekend is met ons bedrijf weet dat onze schilders kwalitatief goed werk leveren. De schilders zijn gespecialiseerd in werkzaamheden in de particuliere sector, nieuwbouw en renovatie. Ook zijn de schilders dagelijks volop binnenshuis actief met verf- en behangwerk. Met onze medewerkers kunnen wij flexibel werken. Het bedrijf van Gert en Marjo Hommerson staat bekend om de betrouwbaarheid, het vakmanschap en de gunstige prijskwaliteitsverhouding. Al onze medewerkers zijn V.C.A gecertificieerd, waardoor wij op een veilige en gezonde manier werken.

OnderhoudNL Garantie
Hommerson Schilderwerken B.V. is eenOnderhoudNL Garantie-bedrijf dat werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG (lees: OnderhoudNL) - Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. 

Advies
Hommerson Schilderwerken B.V. werkt in de wijde regio. Vaak gaan de schilders van familie naar familie en van bekenden naar bekenden. Het bedrijf is gevestigd aan de Waalbandijk 25 in Ochten. Waar ook een moderne werkplaats aanwezig is met computergestuurde verf- mengmachines. Hiermee kan elke mogelijke verfkleur gemaakt worden. Uiteraard kan de klant rekenen op een goed kleur- en verfadvies van de vakman of vakvrouw.