Wandafwerking

Door binnenhuisarchitecten en stylisten wordt steeds meer aangegeven welk materiaal, kleur en design wordt toegepast bij wand- en plafondafwerkingen. Er wordt steeds meer gekeken naar de functie van een ruimte en de wand- en plafondafwerking wordt hierop zodanig aangepast dat er een efficiënt samenspel ontstaat tussen praktisch gebruik en vormgeving. Daarbij wordt getracht zodanig materialen toe te passen, dat een minimum aan onderhoud gerealiseerd kan worden zonder de vormgeving en het design geweld aan te doen. Het spreekt voor zichzelf dat een kantoor-inrichting van plafond en wanden een andere aanpak vereisen dan bijvoorbeeld een babykamer. Daarbij komt dat ruimtes voor professioneel gebruik aan allerlei milieu-eisen moeten voldoen. Zo is het niet meer toegestaan dat er bij binnenafwerkingen bepaalde oplosmiddelen bij schilderwerkzaamheden worden toegepast.

Schildersbedrijf Hommerson verzorgt op een verantwoorde wijze al uw plafond- en wandafwerkingen, zodat u jarenlang een optimaal gebruik kan maken van uw leefbare ruimtes. Het aanbrengen van verschillende soorten afwerking op wanden en plafonds, waarbij zowel van spuittechnieken als handmatige aanbrenging gebruik wordt gemaakt.  Het verwijderen van oude verflagen en schuren met een minimale stofontwikkeling behoren tot de standaard procedures.

Hommerson Schilderwerken vertegenwoordigt kwaliteitsbehangsoorten van de beste fabrikanten, met de mooiste patronen. Zowel kwalitatief als in kleurechtheid heeft u dan jarenlang profijt en plezier van perfecte wandafwerkingen. Wij hebben een enorme keus in design, kleur en kwaliteit, afwasbaar en vinyl uitvoeringen staan garant voor iedere smaak en toepassing.